Om oss Fjelltjeneste Etnebu Hytteleie Værstasjon Internt

Velkommen til oss!

Vi er et lite hjelpekorps, men vi ligger ikke på latsida for det. I 2000-2002 bygde vi på vakthytta vår, Etnebu, på Leningen. Et nytt uthus er på plass og det gamle er jevnet med jorda.

I vaktsammenheng har vi ikke så mye å gjøre. Den største oppgaven vår er påskevakta på hytta hvor vi også har vakt på skirennet Jomfruslettfjellet rundt. Vi har også vært med på større vakter som Det Norske Fjellmaraton og Birkebeinerrittet.

Pr januar 2020 er vi drøyt 70 medlemmer hvorav 20 er godkjente, aktive medlemmer som kan rykke ut ved behov. Og vi har flere nye medlemmer som er i gang med kurs for å bli aktive.

Av utstyr kan nevnes at vi har 2 snøscootere med kjelker, sekshjuling til sommerbruk, firehjuling med belter, hjertestarter, transporthengere, KO-telt, lavvo, samband, spjelker og bårer. På ønskelista står nytt depot/lager og korpsbil/varebil.

Kursing av nye medlemmer utfører vi etter behov. Har du lyst til å bli med oss så ta kontakt med korpsleder Thor Vegard Woxen, mobnr 48 00 27 39 eller på epost woxen@online.no.
Kontakt operativ leder ved forespørsel om vakter, oppdrag, etc.
Teknisk: webmaster.
Copyright © Etnedal Røde Kors Hjelpekorps 2000-2023 Alarmtlf. 977 82 039